Left navigation


Samarbete med BroBizz A/S

Viktigt!! Du måste uppdatera din betalningsinformation hos BroBizz A/S, för att din bizz ska fungera efter den 6 dec 2016. Mer information >

scandlines-farja-hav

Information om samarbetet med BroBizz A/S 

Scandlines Helsingborg-Helsingör och BroBizz A/S ingår ett samarbete för hantering av bizzar. Samarbetet innebär att BroBizz A/S från och med den 6 december 2016 kommer att överta all administration som rör betalning och hantering av bizzar. För dig som kund innebär detta att vi kan erbjuda dig en bättre service.  

Vad betyder det för dig?
Ditt avtal med Scandlines Helsingborg-Helsingör fortlöper med samma rabatter och erbjudande som du har idag. Administration av betalning kommer att hanteras av BroBizz A/S.

Din bizz kan, precis som tidigare, användas som betalning i hela Skandinavien på färjeöverfarter, betalningsvägar och broar. Som en extra service kommer du också kunna använda din bizz som betalning i förbindelse med parkering hos utvalda samarbetspartners, exempelvis Köpenhamns flygplats Kastrup (gäller ej om du fått din bizz av Öresundsbron).

Vad händer med mina person-/företagsuppgifter?
BroBizz A/S tar över administrationen av person-/företagsuppgifter och betalningsinformation. Det här innebär att du framöver kan logga in på BroBizz A/S hemsida och ändra dina uppgifter direkt eller kontakta BroBizz A/S kundservice för att få hjälp med frågor som rör betalning och extra bizzar.

De uppdateringar av person-/företagsuppgifter som du gör hos BroBizz A/S överförs med automatik till Scandlines HH, så det behöver du inte tänka på. Vi behöver dina uppgifter för att ge dig rätt rabatter och information som rör ditt AutoBizz avtal.

Mer information och svar på de vanligaste frågorna hittar du här!

 

Frågor som rör ditt AutoBizz avtal
Har du har frågor om priser och rabatter i förbindelse med ditt AutoBizz avtal, ska du kontakta kundservice hos Scandlines Helsingborg-Helsingör.

Telefon: 042-18 61 20
E-mail: bizz@scandlineshh.com

Frågor som rör betalning
Har du frågor om person-/företagsuppgifter, betalningsinformation eller log in ska du kontakta kundservice hos BroBizz A/S.

Telefon: 08-40 000 340
E-mail kundeservice@brobizz.com
Mitt Konto

Få Öresunds lägsta pris med bil - Läs mer och anmäl dig här!
Få Öresunds lägsta pris med bil - Läs mer och anmäl dig här!