Left navigation


Turakort

Tura varje dag ett helt år för bara 359:-.

Det är något speciellt med att Tura. Att spontant kunna hoppa på färjan, njuta av havsluft, handla något gott inför helgen eller äta i restaurangen och samtidigt se vackra Öresund från första parkett. Det är få städer förunnat att ha det så. Vi vill naturligtvis att du ska kunna göra det så ofta du vill - till ett bra pris. Därför har vi skapat ett Turakort som ger dig möjlighet att tura varje dag under ett helt år för endast 359:-. 

- Du slipper biljetter och går raka vägen ombord.
- Du får nyhetsbrev med erbjudanden direkt till din mail.
- Turakortet gäller 1 år från inköpsdatum och du kan tura varje dag om du vill.  

Hur skaffar jag ett Turakort?

Anmäl dig till Turakortet genom att klicka nedan, skriv ut formuläret och fyll i dina uppgifter. Därefter lämnar du in formuläret och hämtar ut ditt Turakort mot uppvisande av giltig legitimation i Scandlines biljettförsäljning i Knutpunkten, Helsingborg.

Tänk på att Turakortet är personligt och gäller en person, samt endast gäller för tura, det vill säga, ej avstigning i Helsingör. Vill du gå av i Helsingör får du lösa en ny biljett för hemresan. Turakortet gäller endast från Helsingborg i tidsperioden 05.00-24.00. Kortet gäller en gång/dag och 1-3 t/r resor vid varje tillfälle. Missbruk av Turakortet medför att kortet automatiskt spärras, utan notifikation.  Person under 18 år erhåller ej tobakskort.

scandlines-hh-skaffa-turakort-har

Köp ett presentkort på ett Turakort

Har du vänner som älskar att tura? Då är detta den perfekta presenten! Du kan köpa ett presentkort på ett Turakort i vår biljettförsäljning i Knutpunkten, Helsingborg. Turakortet börjar gälla from den dag kortet hämtas ut, och gäller i ett år framåt.

Återbetalning av Turakort

Oanvänt kort betalas tillbaka senast 3 månader efter utgångsdatum, expeditions avgift tillkommer med 100:-. För eventuell återbetalning skickas kortet till följande adress: Scandlines Helsingborg AB, Knutpunkten 43, 252 78 Helsingborg. Förlorat eller delvis utnyttjat kort ersätts ej.

Pris ovan gäller för 2019.

Räka och vitt vin