Teckna ett BorderShop avtal med Scandlines Catering och ge dina kunder en fantastisk möjlighet för en god shoppingupplevelse i Tyskland

Läs mer under BorderShop shoppingkoncept här på denna sidan

BorderShop Puttgarden pre-order guide

BorderShop Puttgarden erbjuder nu bussoperatörer möjlighet att förbereda för sina kunder, som bokat pre-order, innan ankomst till BorderShop så allt är packat och klart vid ankomst till pre-order hallen.

För snabbare och mycket enklare expeditionstid rekommenderas att dina kunder betalar sin pre-order med kreditkort i pre-order hallen.

Guiden kan skrivas ut här, men beskrivs också nedan

Chauffören gör följande

Vid ankomst till Bordershop Puttgarden

 • Släpps av vid huvudingången till BorderShop.

 • Detta kan göras vid Informationen på däck 0, eller uppe i Pre-order hallen.

 • Pre-orderkunder med kreditkort genomför sin betalning i betalingsautomaterna i pre-order hallen.

 • Allt samlas in baserat på listan som chauffören har mailat till:
  Forudestilling.Puttgarden@scandlines.com, men kunderna måste uppvisa sitt kvitto för betalning samt pass eller körkort och underteckna för mottagande / leverans av sina varor.

 • Där det kommer att finnas möjlighet att handla vidare

 • Stämplar chauffören ut och kör tillbaka till Danmark / Sverige

Bordershop Puttgardens Indgang
Familie handler i BorderShop

Om BorderShop

 • På 8000 m² erbjuder BorderShop Puttgarden ett enormt utbud av bättre viner, över 250 olika whisky och ett stort sortiment av cognacs och brännvin, viner m.m. från hela världen.
  Dessutom tillhandahåller BorderShop ett stort sortiment av läsk, cider, choklad och godis från olika länder.

  BorderShop Puttgarden ligger direkt i anslutning till färjehamnen och du skall bara hålla längst till höger när du kör av färjan och ta höger vid första avfarten, följ skyltarna. Då kommer du direkt till parkeringen vid BorderShop butiken. 

  Klicka här för att se BorderShop Puttgardens öppettider

 • Direkt i anslutning till Rostocks hamn hittar du den BorderShop som är anpassad för bussgrupper.

  En ljus och modern butik på 1200 mmed effektiv logistik som erbjuder en snabb och effektiv hantering af grupper, som inte har lika mycket tid för shopping. Här kan du som busschaufför släppa av gästerna direkt vid ingången till butiken för att sedan köra ner i hamnen och checka in bussen, senast 30 min före avgång. Därefter köra tillbaka till BorderShop butiken och invänta dina gäster som shoppat i lugn och ro. Då "köper" du dig lite extra tid för dina gäster att handla och för dig att packa bussen utan att känna stressen av att skulla checka in bussen 30 min före avgång. Därefter kör du direkt igenom busspassagen i hamnen och in på uppmarschområdet.

  Butiken i Rostock har ett brett sortiment av utvalda varor som vi vet passar de svenska kunderna och som är kända "storsäljare" vid BorderShop butiken i Puttgarden.

   

  Klicka här för att se BorderShop Rostocks öppettider