2020 11 SH And Frb PU
Vi Sejler Videre Fragt

Vårt uppdrag är att skapa unika färjeupplevelser med våra moderna färjor, täta avgångar och fina service. Vi gör allt detta samtidigt som vi ständigt strävar efter att hitta de bästa och mest hållbara lösningarna.

Vi fortsätter att segla dygnet runt, alltid redo att hjälpa de många resenärer som vill ha en avkopplande paus på sin resa till Tyskland eller resten av Europa. Vi investerar miljarder i vår gröna agenda och målet om en direkt utsläppsfri färjetrafik till 2040. Det är ambitiöst, men först och främst är det ansvarsfullt. Som ett företag med djupa rötter i både Danmark och Tyskland och cirka 1 400 engagerade danska och tyska medarbetare är vi stolta över vår funktion och de upplevelser som vår service bidrar till att skapa för över 6 miljoner resenärer varje år.

Med det kommande bygget av en fast förbindelse över Fehmarn Bält ser vi en spännande tid framför oss. Infrastrukturprojektet är ett välkommet tillskott – det kommer att leda till ytterligare aktivitet, framför allt på Lolland-Falster som kommer att dra stor nytta av det.

Vi har alltid varit fast beslutna att transportera passagerare snabbt och bekvämt över Fehmarn Bält, och detta åtagande är oförändrat. Oavsett hur landskapet förändras kommer vi att fortsätta segla eftersom vi vet att behovet av våra tjänster kommer att finnas kvar.

Vi ser fram emot att välkomna alla ombord.