Besök Travel Shop

Tillbringa tiden ombord på färjan med att utforska Travel Shop. Här hittar du ett stort urval av hudvård, kosmetika och dofter för både henne och honom. Om du behöver hjälp med råd och rekommendationer hjälper vår kunniga personal dig gärna. I Travel Shop hittar du även choklad, godis och andra sötsaker samt ett brett utbud av öl, vin, läsk och sprit. Allt till väldigt bra priser.

Travel Shop är öppen varje dag dygnet runt. Du hittar den på alla färjor mellan Rödby–Puttgarden och Gedser–Rostock.

Shopping på resan mellan Rödby och Puttgarden

Resan mellan Rödby och Puttgarden tar 45 minuter, så du har gott om tid att utforska de många erbjudandena och varorna i Travel Shop.

Shopping på resan mellan Gedser och Rostock

När du reser mellan Gedser och Rostock har du extra god tid på dig att hitta härliga produkter och utnyttja fina erbjudanden. Resan tar 2 timmar.

Kom ihåg tullreglerna

När du gränshandlar på färjan måste du alltid följa tullreglerna.

Enligt tullreglerna kan du kostnadsfritt ta med dig varor som du har köpt i ett EU-land till Sverige så länge du har köpt varorna för eget bruk. Detta gäller för alla varor inklusive tobak, sprit, öl och vin.

Med eget bruk menas att det bara är du, medlemmar av ditt hushåll eller dina privata gäster som använder varorna.

Du får dock endast köpa en begränsad mängd tullfri tobak ombord och endast mot uppvisande av biljett.

Det får inte finnas något skäl att tro att inköpet sker i kommersiellt syfte. Som konsument måste du därför kunna styrka att varorna är avsedda för privat bruk. I tveksamma fall fattar den danska skattemyndigheten det slutgiltiga beslutet.

Läs mer om tullregler, guider och bedömning av om varorna är för eget bruk på skat.dk.