Författare: Redaktionen
Datum:
Lästid: 5 min.

Fynda alla välkända märken i Neumünster och Berlin – året runt

Vill du ha ett jätteutbud av fina varor?
Ökar ditt humör med procenten du sparar?
Klarar du av en heldagsshopping?

Då bör du bege dig till McArthurGlen Designer Outlet!

Det populära outletcentret är bland Tysklands största och mest besökta i både Neumünster och Berlin. När det gäller shopping i Tyskland finns det inget som slår det. Hos McArthurGlen Designer Outlet hittar du alla välkända märken med vilda rabatter – i pittoreska omgivningar och med en avslappnad atmosfär.

Packa in familjen i bilen – men lämna bagageutrymmet tomt – och bege dig till målet för stil- och prismedvetna shoppare. Det tar bara 1,5 timme från Puttgarden så är du där!

Observera att båda centren är stängda på söndagar.

Klara, färdiga, shoppa!

Inte ditt typiska center

Pige med shoppingposer

Hoppa in i bilen, ta färjan från Rødby till Puttgarden, så är kvalitetsshopping till riktigt bra priser närmare än någonsin. I både Neumünster nära Hamburg och i Berlin hittar du McArthurGlen Designer Outlet nära motorvägen, och båda dessa designeroutlets garanterar besparingar på upp till 70 % jämfört med marknadspriserna.

Centren garanterar också en mysig atmosfär medan du proppar påsarna fulla. Du strosar omkring utomhus i vad som känns som en liten by med välskötta, färgglada gator och gränder. Folk på nätet jämför det med att vara i en nöjespark eller Las Vegas.

Så långt vill vi kanske inte sträcka oss, men du kan lätt spendera lika mycket pengar här som på de enarmade banditerna. Men på McArthurGlen Designer Outlet vinner du helt garanterat.

Allt för garderoben – och mer därtill

Kläder, inredning och smycken

Damer med shoppingposer

Neumünsters designeroutlet ligger bara 40 minuter från Hamburg och 30 minuter från Kiel. Den har över 120 butiker. Berlins designeroutlet ligger bara 30 minuter från stadens centrum och har över 80 butiker.

Båda dessa oulets vimlar av märkesvaror. Här hittar du välkända varumärken som Adidas, Armani, Hugo Boss, Calvin Klein, Diesel, Karl Lagerfeld, Lacoste, Michael Kors, The North Face och Tommy Hilfiger.

Och McArthurGlen Designer Outlet har inte bara allt du kan önska dig i klädväg – här finns även ett enormt urval av accessoarer, skor, sportkläder, heminredning och smycken. Kort sagt, det är designershopping när den är som allra bäst.

En sublim shoppingupplevelse

Här har de bara snålat på priset

Familie med shoppingposer

Ta det bara lugnt: McArthurGlen Designer Outlet i Tyskland har allt under kontroll. På tal om mode så är platsen utformad för att ge ditt besök den bästa passformen för hela familjen.

Du hittar bekväm parkering, specialdesignade lekplatser, en serviceinriktad, flerspråkig personal och en mängd evenemang som musikfestivaler och modevisningar. Hela centret är handikappvänligt och du får gärna ta med dig hunden.

Naturligtvis finns det även kaféer och restauranger i både McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster och Berlin. Undvik att besöka den läckra hamburgerkedjan Five Guys om du inte är beredd att gå upp en byxstorlek när du fortsätter shoppa efteråt.

Sammantaget står McArthurGlen för en vacker upplevelse och de bästa förutsättningarna när du ger dig ut på fyndjakt.

Så sätt på dig dina bekvämaste skor och förbered dig på en ordentlig omgång ”retail therapy” med kreditkortet i högsta hugg i ett riktigt shoppingmecka!


McArthurGlen Designer Outlet Neumünster

Oderstraße 10
24539 Neumünster
www.designeroutletneumuenster.de

McArthurGlen Designer Outlet Berlin

Alter Spandauer Weg 1
14641 Wustermark
www.designeroutletberlin.de