Författare: Redaktionen
Datum:
Lästid: 3 min.

Wellness för alla

Om du ska skämma bort dig själv och någon du tycker om, så slå på stort och boka det bästa! Bara en timmes bilresa från färjan i Rostock ligger prisbelönta och lyxiga Schlosshotel Fleesensee Spa & Wellness, där ni behandlas som kungar och drottningar. Och där ni hittar wellness för både honom och henne i form av spa, natur, golf, mat från en Michelinkock och mycket mer. 

Ta bilen och gör en liten avstickare med Economy-biljett och paketerbjudande.

Tips till spavistelsen
I Relax- och poolområdet kan du mysa i badkläder eller badrock. I bastuområdet använder man inte badkläder, men det är helt ok att njuta av värmen och slappna av insvept i en handduk om du föredrar det.

Schlossstraße 1, 17213 Göhren-Lebbin
www.schlosshotel-fleesensee.com

Koppla av med spa

Sauna i Schlosshotel Fleesensee

Det finns spa, och så finns det spa på ett slott. Spaanläggningen på Schloss Fleesensee är med andra ord i en klass för sig. Här kan du njuta av ett magnifikt poolområde inomhus, uppvärmd pool utomhus, en mängd härliga spabehandlingar, finsk bastu, turkiskt ångbad – och tysk ordning överallt.

Låt dig vaggas till ro av den lyxiga, lugna inramningen och tänk på att njuta av utsikten från spaområdet över den vackra naturen som omger slottet. Ren balsam för själen. 

Natursköna omgivningar

Smukt sølandskab i Mecklenburg

Schlosshotel Fleesensee ligger i det bildsköna Mecklenburg, känt som de tusen sjöarnas land och som generellt är välsignat med en bit av Nordtysklands vackraste natur, som skapar en fin bakgrund i både sol och snö.

Njut av en avkopplande promenad på stranden eller få upp pulsen med en cykeltur i skogen – oavsett hur du kopplar av kan du göra det i vackra omgivningar. 

Mat från Michelinbelönt kock

Michelin ret på Fleesensee spahotel

Vägen till välbefinnande går som bekant också via magen! Och med hela tre restauranger och en prisbelönt bar finns det bokstavligt talat något för alla smaker på Fleesensee Schloss.

Restaurangen Blüchers bjuder på fine dining med mat från en Michelinkock, orangeriet på spännande säsongsrätter, deras Genusswerkstatt på läcker gatumat och i Bar 1842 kan du avsluta med en drink.