Författare: Redaktionen
Datum:
Lästid: 10 min.

Bli guidad till de bästa platserna på jorden

Det står gemenskap i luften och frihet på programmet. Det är dags att sätta kursen mot camping i norra Tyskland. För vad kan väl kännas bättre än att skruva upp för gasolen och själv varva ner medan du njuter av utsikten på din semester ute i det fria? Se fram emot en semester med extra högt i tak och många upplevelser i norra Tyskland.

Oavsett om du reser med familjen, vänner eller din partner har vi hittat 13 campingplatser i Tyskland som passar för alla tillfällen – både i tält, med husvagn och i första klass. Så det är bara att packa bilen och boka en biljett. Campingsemestern väntar några timmar från färjan.

Camping Triangle

Slå dig ner där gräset är grönare

Camping Triangle

Du behöver inte köra långt för att få en femstjärnig semesterupplevelse på en camping i norra Tyskland. En timmes bilresa från Puttgarden hittar du Camping Triangle som har allt och lite till när det gäller att erbjuda sommarstämning för hela familjen.

Här hittar du allt vad ditt friluftshjärta begär – med fina faciliteter som en stor minimarknad, ett härligt bageri och vackra badrum omgivna av vita sandstränder, gröna ängar och naturreservat. Kanske behöver du ta upp kampen med vädret – men allt annat har campingen fixat åt dig.

Priser från 11 euro för plats med möjlighet för olika tillval.

Du hittar Camping Triangle på Seestrasse 1a, 23758 Wangels

Camping Hameln

En fläckfri plats i det gröna

Camping Hameln

Intill den slingrande floden Weser hittar du Camping Hameln, där allt är välskött och lättillgängligt. Här finns allt från naturidyll i Weserbergland till inomhusmys i stugorna och stadsliv i de gamla kvarteren i Hameln. Ett självklart val för camping i norra Tyskland för hela familjen.

Men den vackraste fördelen med platsen är ändå badrummen som tilltalar även den mest kräsna campare. Med exotisk mosaik, vintagesnickerier och snidade handfat lämnas ingenting åt slumpen.

Även om inredningen går i neutrala nyanser är den lika färgstark som gästerna. Du kan se fram emot en festlig semester – och ren körglädje hela vägen dit.

Priser från 7 euro per vuxen, 4 euro för barn och 2,5 euro för hundar.

Besök Camping Hameln på adressen: Embankment 80, 31787 Hameln

Baumhotel Robins Nest