Vi har avslutat SMILE-programmet den 31 januari 2024.

Under 2024 avslutad vi SMILE-programmet och därmed möjligheten att uppnå och använda poäng som betalning hos Scandlines. Om du är SMILE-medlem kan du inte längre använda ditt SMILE-kort för hel- eller delbetalning av färjebiljetter, mat och dryck ombord, köp på färjan och gränshandel i BorderShop.

Erbjudanden och förmåner ska vara till för alla

Vi fortsätter ge dig många goda skäl att resa med Scandlines, oavsett om du ska ta med familjen på semester eller shoppa. Därför vill vi erbjuda ALLA våra kunder bra priser och fantastiska kampanjerbjudanden.

Just nu sänker vi till exempel priserna på mer än 300 varor i vår gränshandelsbutik BorderShop. Och vi har flera initiativ på gång för att göra det värt att ta färjan mellan Danmark och Tyskland. Bland annat lanserar vi en ny app under 2024, där du enkelt kan få överblick över din resa, aktuella rabatter och erbjudanden och mycket mer. Under 2024 inför vi också en mycket enklare incheckning vid färjan – så att du kan köra rakt igenom via nummerplåtsigenkänning.

Du kan lösa in oanvända poäng

Oanvända poäng kan lösas in till och med den 31 januari 2025. Logga in på din SMILE-profil för att se ditt poängsaldo och läsa mer.

Har du frågor om avslutandet av SMILE?

Då kan du kanske hitta svaret i våra FAQ om avslutandet nedan. Du kan också kontakta kundtjänst på +45 33 15 15 15 på vardagar kl. 8.00–16.00 och lördagar kl. 9.00–17.00 eller skriva till oss på scandlines@scandlines.com

Vill du fortsätta att få erbjudanden och restips från oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

 • SMILE-programmet har avslutats den 31 januari 2024. Efter detta kommer det inte längre vara möjligt att tjäna poäng och använda dem för hel- eller delbetalning av färjebiljetter, mat och dryck ombord, köp på färjan och gränshandel i BorderShop.

  Men vi fortsätter ge dig många goda skäl att resa med Scandlines, oavsett om du ska ta med familjen på semester eller shoppa. Vi tycker bara inte att erbjudanden och förmåner ska vara förbehållna medlemmarna. Därför vill vi erbjuda ALLA våra kunder bra priser och fantastiska kampanjerbjudanden.

 • SMILE-programmet har varit en del av Scandlines i 10 år, men vi tycker inte längre att erbjudanden och förmåner bara ska vara till för medlemmarna. Därför har vi avslutat SMILE-programmet och erbjuder fantastiska erbjudanden och förmåner åt ALLA våra kunder.

  Vi tänker fortsätta att ge dig massor av goda skäl att resa med Scandlines, oavsett om du ska ta med familjen på semester eller shoppa. Därför vill vi erbjuda ALLA våra kunder bra priser och fantastiska kampanjerbjudanden.

  I slutet av 2023 sänkte vi till exempel priserna på mer än 300 varor i vår gränshandelsbutik, BorderShop. Och vi har flera initiativ på gång för att göra det värt att ta färjan mellan Danmark och Tyskland. Bland annat lanserar vi en ny app under 2024, där du enkelt kan få överblick över din resa, aktuella rabatter och erbjudanden och mycket mer. Under 2024 inför vi också en mycket enklare incheckning vid färjan – så att du kan köra rakt igenom via nummerplåtsigenkänning.

  Du kan alltid se aktuella erbjudanden på www.bordershop.com/se och du kan hålla utkik efter kampanjer på www.scandlines.se

 • Oanvända poäng är tillgängliga för alla kunder till och med den 31 januari 2025. Logga in på din SMILE-profil för att se ditt poängsaldo och läsa mer.

   

 • Nej, du kan inte längre använda SMILE-poäng för köp ombord och i BorderShop eller för färjebiljetter.

  Oanvända poäng är tillgängliga för alla kunder till och med den 31 januari 2025. Logga in på din SMILE-profil för att se ditt poängsaldo och läsa mer

   

 • SMILE-kortet försvinner från vår app – och om du har ett fysiskt kort ber vi dig att klippa sönder och slänga det.

 • Jo, vi kommer att ha erbjudanden och kampanjrabatter ombord och i vår stora gränshandelsbutik, BorderShop, som gäller för alla kunder. I slutet av 2023 sänkte vi till exempel priserna på mer än 300 varor i BorderShop, och under 2024 lanserar vi en ny app där du enkelt kan få överblick över din resa, aktuella rabatter och erbjudanden och mycket mer.

  Vi kommer också regelbundet att ha kampanjrabatter på våra färjebiljetter och förmånliga priser på våra 1-dagsbiljetter. Och 2024 inför vi en mycket enklare incheckning vid färjan, så att du kan köra rakt igenom via nummerplåtsigenkänning.

 • Jo. Vi vill att resan mellan Danmark och Tyskland ska löna sig för alla, inte bara för medlemmarna. Därför kommer vi regelbundet ha kampanjrabatter på våra färjebiljetter och förmånliga priser på våra 1-dagsbiljetter.

 • Vi har redan sänkt priserna på mer än 300 varor i vår stora gränshandelsbutik BorderShop. Vi kommer även fortsättningsvis att ha fina erbjudanden och kampanjrabatter ombord och i BorderShop. Slutligen kommer vi regelbundet att ha kampanjrabatter på våra färjebiljetter och förmånliga priser på våra 1-dagsbiljetter.

  Under 2024 gör vi också din resa enklare med en ny app och incheckning via nummerplåtsigenkänning, så att du snabbt kan ta dig till färjan.

 • I framtiden vill vi att det ska löna sig för alla att resa med Scandlines, inte bara för medlemmar. Så vi kommer att fortsätta att ha fantastiska erbjudanden och kampanjrabatter på hyllorna i BorderShop som är värda en resa. Vi kommer också att ha förmånliga priser på våra 1-dagsbiljetter.

 • Som medlem i SMILE+ med en pågående period kommer din betalning för medlemskapet i SMILE+ att återbetalas på samma sätt som du kan få en utbetalning av eventuella SMILE-poäng. Vi återbetalar hela beloppet, även om du redan har använt en del av perioden. Logga in på din SMILE-profil och läs om hur du gör för att få din betalning. 

   

 • Vi skickar fortfarande mejl, men vi behöver ett nytt medgivande för att kunna skicka dem till dig.

  Du kan ge det till oss genom att anmäla dig till Scandlines nyhetsbrev här – så ser vi till att du fortsätter att få nyhetsbrev, erbjudanden och restips från oss.

   

 • Du kan när som helst radera din SMILE-profil och dina uppgifter genom att logga in på din SMILE-profil och välja ”Ta bort din profil” under menyalternativet ”Medlemsinfo”.

  Obs! Om du har SMILE-poäng som du vill ha utbetalda i samband med avslutandet av SMILE ska du INTE radera din profil – då raderas även dina intjänade poäng.

  Du kan läsa mer om lagring och behandling av dina medlemsuppgifter i vår Personlig information.

   

   

 • Vi har för närvarande inga planer på ett nytt förmånsprogram i stil med SMILE. Men vi arbetar på nya, bra erbjudanden – och på fler initiativ för att göra din resa mellan Danmark och Tyskland enklare.

 • Ja, vi har fortfarande samarbete med Happydays som alla våra kunder nu drar nytta av. Håll ögonen öppna hos Scandlines och Happydays efter erbjudanden om bilsemester till specialpris.

 • Ja, vi kommer kontinuerligt att lägga till nya samarbetspartner, och du kan alltid se våra nuvarande partner här.

   

 • Våra 1-dagsbiljetter har faktisk inte varit kopplade till SMILE sedan maj 2023. Våra 1-dagsbiljetter kommer därför att fortsätta som vanligt och priset kommer inte att ändra sig för att SMILE är stängt. Vi kommer framöver att fokusera på bra erbjudanden och kampanjer för alla våra kunder.

 • Vi kan endast erbjuda utbetalning med IBAN och SWIFT. Om din bank inte har möjlighet till detta kan vi erbjuda dig ett presentkort motsvarande värdet av dina SMILE-poäng, som du kan använda ombord på alla våra färjor. Kontakta kundtjänst för mer information.