Left navigation


Bilsemester

Välj den korta, roliga vägen till Danmark och Europa på bilsemestern i sommar. Kör ombord på färjan Helsingborg-Helsingör och ät gott innan ni shoppar parfym, dryck och godis för upp till 50% lägre priser än i land.

Ta bilen på familjesemestern och få ut mer av din resa! Bilsemestern ger dig friheten att själv få bestämma och du bor enligt egna önskemål hela vägen och kan åka precis vart du vill. Dröj dig kvar vid de fina pärlorna och återbesök de många klassiska favoriterna från förr. Bad i Medelhavet, slå upp tältet vid den spanska kusten eller hitta inspiration till att finna nya smultronställen längs vägarna här nedan.

  • Färjor Öresund

    Danmark

    Res utomlands på bara 20 minuter! Ta en tur över dagen, eller stanna lite längre och njut av allt vårt danska grannland har att erbjuda. Nordsjälland har en alldeles särskild charm med sina många utflyktsmål - Storstadspuls i Köpenhamn, pittoreska gamla fiskebyar på norra Själland, långgrunda sandstränder, nöjesparker, djurpark...

  • Sommarbiljetter Kroatien

    Tyskland, Europa & Medelhavet

    Ska du åka på bilsemester i sommar? Kortaste och roligaste vägen till semestern i Tyskland, Europa och Medelhavet går via Helsingborg-Helsingör och du får en skön paus med en riktig bensträckare.

App-nyhet-ladda-ner-app
Ta en paus ombord - just nu serveras
Vaniljlatte
Latte och wienersnäcka
3 håndmadder och en grön