Outlet i Tyskland

Längtar du efter stressfri shopping? Då kan Berlin och Neumünsters McArthurGlen Designer Outlet vara något för dig. Här kan du i lugn och ro fynda märkeskläder till riktigt bra priser. Dessutom är det hur lätt som helst att dela den avslappnade shoppingupplevelsen med hela familjen. 

Gör plats i bilen och gör ett stopp på McArthurGlen Designer Outlet till en del av ditt äventyr i norra Tyskland.

Klara, färdiga, shoppa!

Mor og datter på shopping

Hoppa i bilen, kör genom Danmark mot Rødby och färjan till Tyskland – sen är det inte långt kvar till prisvärd kvalitetsshopping i Berlin eller Neumünster. Outleten finns nämligen i båda städerna. Du kan själv bestämma hur långt ditt shoppingäventyr tar dig.

Väl på plats kan du spara 30–70 % av marknadspriset i Tyskland på märken som Hugo Boss, Lacoste, Armani och Nike. Och med din Scandlines Sommargränshandel-biljett får du till och med 10 % extra i rabatt.

Allt i garderoben – och lite till

Kvinde shopper i McArthurGlen Designer Outlet

Med designshopping av rang har McArthurGlen allt du behöver för en trendmedveten garderob samt ett väldigt utbud av accessoarer, skor och träningskläder. Passa även på att plocka med dig några snygga inredningsaccessoarer och prydnadsföremål till hemmet när du ändå är på gång. Skäm bort dig själv och ta bilen till den ultimata shopping-outleten i Berlin och Neumünster.

Super-service

Kvindelig eksperdient hjælper kunde

Inga bekymmer – McArthurGlen har koll på läget! Shoppingmeckat och dess design är nämligen speciellt utvecklat för att skapa en helt unik (och lätt) dag för hela familjen. 

Informationsdiskar, caféer och restauranger som serverar lokala och europeiska rätter, gratis och lättillgänglig parkering, speciellt byggda lekplatser, service-minded och flerspråkig personal – allt på en och samma plats! För att inte nämna de många spännande arrangemangen som äger rum här, så som musikfestivaler och modevisningar.