Ta bilen till badkul i norr

Söker ni en fantastisk badsemester för hela familjen? Då är Weissenhäuser Strand i norra Tyskland stället ni letat efter! Här hittar ni Östersjöns roligaste aktivitetscentrum med underhållning för alla åldrar. De finns badland, djungelland och diverse sportaktiviteter. 

Och även om området är stort och bjuder på många dagar fyllda av roligheter kostar det mycket mindre än liknande utflykter på hemmaplan. 

Adress: 
Weissenhäuser Strand, 23758 Oldenburg in Holstein

Aqua-Erlebniswelt – många meter badland

Wiiiii! Det kittlar i magen när du besöker Weissenhäuser Strands badland. Här finns flera hundra meter skoj för de modiga. I det subtropiska badlandet Aqua-Erlebniswelt hittar ni den 214 meter långa Aqua Racer-vattenrutschkanan, den 156 meter Äventyr-rutschkanan, den 70 meter långa Turbo-rutschkanan och den 3-filiga våg-rutschkanan.

Welcome to the jungle

Gul slange i Jungleland

Ja, det är sant. Ni kan faktiskt också göra en exkursion i djungeln och hälsa på alligatorer, ormar, ödlor, varaner, sköldpaddor, skorpioner, grodor och insekter. I det imponerande djungellandet kan ni gå på upptäcktsfärd på egen hand och titta in i grottor och terrarier. Och även om det är en läskig upplevelse är det självklart helt ofarligt.

Stora upplevelser för små badbusar

Ska ni ha med de minsta på resan? Då är Weissenhäuser Strand perfekt. Här finns ett stort inomhus barnpools-område med små rutschkanor och mycket mer. Ni kan också besöka Europas största bollhav med inte mindre än 300000 färgglada bollar!